Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Butler a Fehér Házban akciózik

2012.03.17. 12:38 koimbra Szólj hozzá!

Creighton Rothenberger és Katrin Benedikt zöldfülűnek számít Hollywoodban, első forgatókönyvüket a Millennium Films vette meg. Az Olympus Has Fallen címre hallgató szkriptet elküldték Gerard Butlernek, akinek bizonyára hiányzott már, hogy újra leszámolhasson néhány kemény legénnyel, ezért szépen alá is írta a szerződést, sőt producerként is beállt a film mögé.

Butler egy volt titkosügynököt formálhat meg, szerencséje elhagyta, éppen próbál kimászni a gödör fenekéről. Valami oknál fogva éppen a Fehér Házban tartózkodik , amikor az Elnök lakóhelyét terroristák szállják meg. Ki más tisztíthatja meg a környéket a felfegyverzett támadóktól és ki más védelmezheti meg Amerika első emberét, mint az ex-ügynök. Die Hard a Fehér Házban - így írták körül a készítők a filmet, biztos sokat gondolkodhattak rajta, hogy miképp hívják fel rá a figyelmet.
 

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr734321841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása