Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Hírharsona hírei

2012.03.18. 17:41 koimbra Szólj hozzá!

Városszerte jelennek meg Pókembert támogató graffitik, ám Stacy kapitány el szeretné kapni az álarcos igazságosztót. Arra kér mindenkit, aki információval rendelkezik az hívja a 877-651-8503-as számot.

Mellesleg a szám valóban él, a WebbedManace vírusoldalon elvileg meg is jelennek a betelefonálók szövegei, sőt közzé is tehetik a saját képeiket a Pókemberről.  És még egy Wanted posztert is készítettek.

 

 

Marc Webb, a film rendezője elmondta, hogy Peter Parker szobájában lesz a falon egy Donald Glover kép. Ha valaki emlékszik rá, Glover a twitterén kampányolt azért, hogy ő lehessen a Pókember. Egyébként a produkció 2 órás lesz és számíthatunk rá, hogy lesz egy-két apróbb utalás, ami megágyaz a folytatásnak. Webb családjának és barátainak már bemutatta alkotását, akiknek eléggé tetszett.

Címkék: viral pókember reboot képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr724324167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása