Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gluck remake-et készít a Vitus svájci drámából

2012.03.18. 17:35 koimbra Szólj hozzá!

Will Gluck, a Könnyű nőcske (Easy A) és A barátság extrákkal (Friends With Benefits) rendezője remake-elheti a Vitus svájci drámát. A 2006-os filmet indította volna az Oscaron a legjobb külföldi produkció kategóriában, ám nem került be a legjobb öt közé. Az amerikai változat forgatókönyvét Ed Solomon vetette papírra.

Az eredeti film tartalma: Vitus egy fiatal fiú, aki teljesen olyan, mintha egy másik bolygóról érkezett volna. Olyan éles a hallása, mint a denevéreknek, úgy játszik a zongorán, mint egy virtuóz művész, és lexikonokat tanulmányoz. Nem csoda, hogy a szülei úgy érzik, fényes jövő vár gyermekükre. Azt szeretnék, ha Vitusból zongoraművész lenne. A kis zseni azonban jobban szeret a hóbortos nagypapa műhelyében játszani. Repülésről és normális gyermekkorról álmodik. (port.hu)

Egyelőre nem ismert a forgatás kezdete. Gluck nyáron lát hozzá egy jelenleg cím nélküli vígjátékhoz, amelyben Emma Stone lesz a főszereplő, ezen kívül megpróbálja összehozni a Sex on the Moon-t, ebben egy NASA-nál dolgozó tudós ellopja a Holdról származó köveket.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr364324122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása