Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Horowitzék a Tron 3-ról

2012.03.19. 21:30 koimbra Szólj hozzá!

Adam Horowitz és Edward Kitsis vetették papírra a Tron folytatását, a duó korábban már jelezte, hogy a harmadik felvonást már nem ők körmölik le, viszont producerként továbbra is fedélzeten maradnak. A hétvégén lezajlott a Wondercon, ahol Horowitzék is megjelentek, a Collider oldal pedig a Tron 3 felől érdeklődött tőlük.

"Körvonalazódik a harmadik rész, Eddie és én a sorozatunk (Once Upon a Time) miatt nem tudunk részt venni a szkript megírásában, de azért producerként megteszünk minden tőlünk telhetőt." - mondta Horowitz, amihez Kitsis a következőket toldotta - "Dave DiGillo dolgozik a történeten, Joseph Kosinski hozzálátott az Oblivionhoz, de még így is rengeteg alkalommal találkozunk és beszélünk a Tron 3-ról, már olvastuk a sztorivázlatot. Egyes filmek sajnos nem valósulnak meg olyan gyorsan, mint ahogy azt szeretnénk. Joe-nak egyébként is az volt a terve, hogy a Tron folytatása előtt még megcsinálja az Obliviont, így még jobban belassult a tempó."

 

Címkék: tron sequel tron 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr424326923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása