Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tini Nindzsa...Űrlény Teknősök

2012.03.19. 11:24 koimbra 5 komment

Még 2008-ban pendítették meg, hogy valószínűleg lesz Tini Nindzsa Teknőcök mozifilm. Később Michael Bay állt be producerként a tervezet mögé, pár hónappal ezelőtt pedig Jonathan Liebesman-t,  A Föld inváziója: Csata - Los Angeles (Battle: Los Angeles) alkotóját kérték fel a rendezésre.

Bay nemrég megjelent a Lincoln Centerben a Nickelodeon egyik rendezvényén, ahol szóba került az új tekis mozifilm is. A Transformers rendezője itt árulta el, hogy némileg megváltoztatták az alaptörténetet, a pizzakedvelő nindzsa teknősök űrlények lesznek, akik amellett, hogy igen kemények, teljesen szerethető figurák és szórni fogják a poénokat.  A színészek elvileg motion capture ruhában szaladgálhatnak a munkálatokon.

Címkék: remake miújság tini nindzsa teknőcök

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr194325528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2012.03.19. 12:22:50

"némileg megváltoztatták az alaptörténetet, a pizzakedvelő nindzsa teknősök űrlények lesznek" kíváncsi lennék a fanok reakciójára...:)
Csak ne az legyen,a köv. részekben ,hogy egy egész bolygónyi teknős van.

Noir 2012.03.19. 23:58:21

hát ahhoz képest hogy nem rég még azt mondták hogy valami darkosabbat szeretnének az eredeti képregényekből merítve, ez valami hihetetlen nagy faszság :(

BeniMan 2012.03.20. 15:11:52

Bay kinyírta a Transfomereket most lemészárolja a Tini Nindzsa Teknősöket.... IDIÓTA!

L'Angelus 2012.04.05. 18:09:47

Az állattá válás folyamata valamikor akkor kezdődött, amikor a zöld szemes ostorosnak elege lett abból, hogy növényként manifesztálódjon, és elkezdett szerves anyagokat kívülről beszerezni.

Ekkor született meg a Michael Bay nevű kórokozó baktérium.
süti beállítások módosítása