Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Josh Trank rendezi a The Red Star képregényfilmet

2012.03.20. 12:22 koimbra Szólj hozzá!

A Warner Josh Tranket kérte fel a The Red Star rendezésére, a képregényfilm producere Neal Moritz lesz. Egy alternatív valóságban játszódik a történet, ahol a Szovjetunió még mindig létezik, nem hullott tagállamokra. A futurisztikus fegyverek mellett létezik a mágia is, amelyet a háborúkban előszeretettel használnak. A főhős egy katona, aki egy fasiszta uralkodóval kerül összetűzésbe.

A projekt korábban az Universalnál pihent, a stúdió végül úgy döntött, hogy mégsem szeretne megvalósítani a filmet, a Warner pedig résen volt és lecsapott a kínálkozó lehetőségre. A forgatókönyvet Jason Rothenberg jegyzi, aki az új Homályzóna filmet is írja.

Trank a found footage szuperhős Chronicle - Az erő krónikája filmmel vált ismertté, a 12 millió dolláros produkció eddig 116 millió dollárt termelt világszerte. Szóba hozták a Fantasztikus Négyes reboottal kapcsolatban és úgy tűnik, hogy a Sony őt ülteti a Venom rendezői székébe.

 

Címkék: miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr874328001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása