Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jessica Brown Findlay lett a Winter's Tale főszereplője

2012.03.21. 18:39 koimbra Szólj hozzá!

A Winter's Tale filmadaptációnak Will Smith és Russell Crowe színre lépése adott némi lökést, bár mindketten csak mellékszereplők lesznek. A Mark Helprin regényéből készülő alkotásban Jessica Brown Findlayre, a Downtown Abby sorozat sztárjára osztották a főszerepet. Akiva Goldsman hosszas tépelődés után őt választotta ki, a forgatókönyvíró hosszú pályafutása alatt eddig még nem dirigált le egyetlen filmet sem, ez lesz az első alkalom, hogy mozis produkciót vezényelhet le.  Findley Bella Heathcote, Elizabeth Olsen, Sarah Gadon és Gabriele Wilde színésznőket utasította maga mögé.

Korábban úgy hírlett, hogy Tom Hiddleston és Benjamin Walker próbálja megkaparintani a férfi főszerepet, ám ők már kihullottak a rostán, hiszen jelenleg Garrett Hedlund és Aaron Johnson neve kering a projekt körül.

A regény tartalma:  Egy férfi titokzatos üldözők elől menekül a hajdani New York utcáin és titokzatos segítőtársra lel egy repülő ló személyében. A továbbiakban aztán minden kiderül: a férfi, Peter Lake derék, szimpatikus betörő, a titokzatos üldözők a konkurens banda tagjai. Ezzel kezdetét veszi a kalandsorozat, mely attól lesz érdekes, hogy a mesebeli elem bekerül a történetbe. Ahol repülő lovak vannak, ahol ki lehet esni az idősíkból, majd ugyanolyan könnyedén belepottyantani egy másikba, ott nincs helye a szorongásnak. A szerző találékonyságára vall, hogy hőse nem egyértelműen jó, hiszen bűnöző, de ezt az erkölcsi foltot profi módon fordítja regénye javára

Címkék: miújság könyvből film winters tale

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr294331207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása