Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Witherspoon vette meg a Princess Boot Camp megfilmesítési jogait

2012.03.21. 22:10 koimbra Szólj hozzá!

Reese Witherspoon újonnan alakult produkciós cégén keresztül szerezte meg a közeljövőben megjelenő Pennyroyal's Princess Boot Camp megfilmesítési jogait. A modern tündérmese egy olyan iskolát mutat be, ahol a csajokból harcos hercegnőket faragnak. Égető szükség van az utánpótlásra, hiszen a gonosz boszorkányok egyre nagyobb fenyegetést jelentenek.

A színésznő nem csak producere lesz a filmnek, hanem játszani is fog benne, igaz nem központi karaktert kelt életre, hanem csak mellékszereplőként bukkan fel. Egyelőre még nincs rendezője, se írója a tervezetnek.

A két részes regényt M.A. Larson körmölte le, ak egy időbeni Mike Nichols asszisztenseként dolgozott, majd a Cartoon Network, a Disney, a Nickelodeon és a Discovery Kids csatornák számára írogatott.

 

Címkék: miújság könyvből film fantasyhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr84331732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása