Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

David O. Russell dirigálhatná az American Bullshitet

2012.03.22. 11:06 koimbra 1 komment

Néhány órával ezelőtt még biztosnak állították be, hogy David O. Russell rendezi az igaz történeten alapuló American Bullshit filmet. Ám a hír napvilágra kerülése után nem sokkal Russell a Deadline oldalnak elmondta, hogy ugyan gondolkodik rajta, hogy megcsinálja a produkciót, de rengeteg más projekt hever az asztalon és még nem döntött. Mellesleg ha leszerződik, akkor Christian Bale-t szeretné főszereplőnek.

Az alkotás a Sony égisze alatt formálódik, állítólag Eric Warren Singer olyan forgatókönyvet tett le eléjük, hogy mindenki eldobta tőle az agyát. A 70-es 80-as években esett meg, hogy az FBI egy igazán rafinált szélhámos segítségével megpróbált lebuktatni néhány korrupt politikust.

Az Iroda létrehozta az Abdul Enterprises, Ltd fedőcéget, egyik emberül Kraim Abdul Rahman sejknek adta ki magát és több állami hivatalnokkal találkozott. A megbeszéléseket hol hotelszobákban, hol jachtokra szervezték és videóra rögzítették. A ál-sejk mindenkinek nagy összeget ajánlott, amiért cserébe természetesen némi szívességet várt el. Amikor az ügyet megszellőztette a sajtó a köznép ahelyett, hogy éljenezte volna a nagy fogást inkább felháborodott az FBI alantas tettein.

Címkék: igaz történet miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr784332617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása