Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Éjsötét árnyék szinkronos előzetes

2012.03.22. 22:06 koimbra 4 komment

Az átkok nem öregszenek. Egy XVIII. századi férfi, Barnabas Collins (Johnny Depp) megszerez mindent, amire vágyik: pénzt, hatalmat, birtokot, csak a szerelemben nincs szerencséje. Választottja (Eva Green) ugyanis boszorkány, és egy sértésre átokkal felel.
Barnabast kétszáz évvel később véletlenül kiszabadítják a sírjából, és nem nyugodhat békében: visszatér a régi házába, ahol kénytelen megismerkedni zavaros XX. századi utódaival. Jobb híján beköltözik a családi rezidenciába, megpróbálja elviselni az anyukát (Michelle Pfeiffer), a velük lakó pszichológust (Helene Bonham Carter), a lázadó kamaszlányt (Chloë Grace Moretz) – akiknek mind megvan a maga sötét titka és őrült terve az új rokonnal: a kísértetiesen vén ősapával…

Címkék: trailer sorozatból film dark shadows

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr574334005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vrango 2012.03.23. 07:34:24

Nos, a trailer alapján pozitívan csalódtam; Johnny a "régi", és tetszett a film humora is!
Viszont ezt a mindent ellepő vámpírosdit már nagyon nehezen viselem, még Tim Burtontől is...

dzsoni szánsájn · http://www.halfps.blog.hu 2012.03.23. 11:10:07

szokásos Depp, szokásos Burton. Uncsi.

Mese92 2012.03.23. 14:29:39

"Választottja (Eva Green) ugyanis boszorkány, és egy sértésre átokkal felel." Nekem más jön le az előzetesből. De mindegy :D Amúgy humoros fekete humornak ígérkezik, várós - nem Depp miatt, szegényt már kissé eluntam egy ideje.

suo tempore 2012.03.23. 18:59:48

ez humoros lesz? nem is tudtam...
süti beállítások módosítása