Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Neeson fehér pokla, Lawrence viadala

2012.03.22. 21:14 koimbra 5 komment

Ma ezeket a filmeket mutatták be itthon.

Fehér pokol (The Grey): Egy alaszkai olajfúrótorony tagjai hazafelé tartanak, ám a repülőjük lezuhan, csak néhány élik túl. A túlélőknek nem csak a mínuszokkal és az élelem hiánnyal kell megküzdeniük, hanem a farkasokkal is.

 

Az éhezők viadala (The Hunger Games): Suzanne Collins regényéből készült a sikervárományos film. A jövőben az Észak-Amerika területén létrejött állam vezetősége minden kerületből kiválaszt néhány embert, akiknek indulnia kell egy viadalon.

 

Az igazi kaland (We Bought a Zoo): Cameron Crowe filmjében Matt Damon karaktere megvásárol egy lepukkant állatkertet, a célja az, hogy családjával együtt felvirágoztassa a helyet.

Csempészek (Contraband): A remake-ben Mark Wahlberg egy egykoron csempészettel foglalkozó, de mára tisztes munkával bíró fickót alakít. Ám miután sógora bajba kerül újra kénytelen elvállalni néhány csempészmelót.

 

Járhatatlan út (Halt auf freier Strecke): francia-német dráma. A történet középpontjában egy agytumorban szenvedő férfi áll és azt mutatják be, hogy miképp próbál boldogulni és családja hogyan áll hozzá.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr514333883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mereszet 2012.03.22. 21:53:58

A Fehér pokol 10/8, az Igazi kaland 10/6 a többit még nem láttam. :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2012.03.22. 22:01:41

@mereszet: Fehér pokol nálam 9-es. Belegondolva akár egy idegen bolygón és más lényekkel is helyettesíteni lehet a cselekményt:)

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.03.22. 22:13:29

Ma láttam Az éhezők viadalát. Nálam 10/10 +++ Tetszett, hogy nem vitték túlzásba a CGI-t, és évek óta ez az első film ami igazán megfogott. Nem sokkolt, csak szépen bekúszott a tudatalattimba, és rendesen motoszkál benne.
Évek óta az első film, amire úgy ültem be, hogy nem olvastam el a létező összes kritikát és ez évek óta az első film amire kifizettem a teljes árú jegyet! És mindenért megérte! (Lenny Kravitznek nagyon örültem:) és nem vagyok smucig, csak rákattantam az online filmnézésre)

Daermon85 2012.03.22. 22:51:44

Éhezők vidalát most néztem meg én is. Csatlakozom 10/10.

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2012.03.24. 09:41:34

Éhezők viadala megvolt. Simán 10/8.5, ha nem PG13-as, akkor még magasabb is lehetett volna. Súlyos film. Utoljára hasonló témában a Legyek ura vágott így gyomron, pedig akkor gyerek voltam. A sok-sok trash valóságshow rajongónak kötelezővé tenném:)
(mielőtt még: Igen, olvastam mindhárom könyvet, és igen, nagyon tetszettek.)

Jennifer Lawrence remek:)
Az első mészárlás, az indulás után, még kísérteni fog egy ideig...
süti beállítások módosítása