Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dancy játszhata Graham nyomozót a Hannibal Lecter sorozatban

2012.03.23. 12:36 koimbra 1 komment

2011 őszén jelentették be, hogy sorozat készül Hannibal Lecterről. Az NBC berkein belül készülő szériának Bryan Fuller (Pushing Daisies) lesz a producere. Ma kiderült, hogy Hugh Dancy-re osztották Will Graham nyomozó szerepét. Egyelőre még keresik a megfelelő személyt a különösen intelligens kannibál megformálására.

Először Michael Mann vitte vászonra Thomas Harris regényét, Az embervadász (Manhunter) sikertelensége után Jonathan Demme vette elő ismét Lectert. A bárányok hallgatnak (The Silence of Lambs) után érkezett a Hannibal című folytatást, amit a Vörös sárkány (Red Dragon) előzmény követett. Ezután azt próbálták bemutatni, hogy Hannibálból miképp vált az, aki, de a félig-meddig szamurájos távol-keleti beütés hidegen hagyta a nézőket. Más részről Anthony Hopkins tökéletes volt a szerepre és nélkül eleve halva született ötlet volt ez a próbálkozás.

Graham nyomozót Mann filmjében William Petersen alakította, majd a Brett Ratner által készített Vörös sárkányban Edward Norton próbálta elkapni Hopkinst.

Címkék: sorozat miújság hannibal lecter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr904334968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mese92 2012.03.23. 14:22:28

A vörös sárkányban Norton nem csak próbálja elkapni Hopkinst, hanem eleve már az elején elkapja. A főcselekmény nem más, mint a Fogtündér üldözése, amihez Graham nyomozó Lecter tanácsát kéri. (ez persze ugyanúgy igaz az Embervadászra is)
süti beállítások módosítása