Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

The Iceman poszter

2012.03.23. 21:16 koimbra 2 komment

Ariel Vromen, A hazugság ára (Rx) rendezője filmet készít Anthony Bruno regényéből. A könyv a hírhedt sorozatgyilkosról, Richard Kuklinskiről szól. A fickó Roy Demeo maffiafőnök egyik embere volt. A főszerepet Michael Shannon játssza, Ray Liotta pedig Demeot formálja meg (ráfért már egy jó szerep). Chris Evans szintén egy bérgyilkos lesz, de jelen lesz David Schwimmer lesz, a színész Kuklinski kollégája lesz.

A "főhős" egyébként állítólag több, mint 250 embert tett el láb alól, az Iceman becenevet azért kapta, mert áldozatainak nagy részét betette a frigóba. Így a hatóságok is nehezebben jöttek rá, hogy mikor hunyt el az illető.

Loving Husbadn, Devoted Father - nos igen, a családja nem tudta, hogy mivel foglalkozik, otthon egy kedves, mosolygós férj/apa szerepben tetszelgett.

Címkék: poszter the iceman

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr544336010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2012.03.24. 07:46:33

Jól hangzik a szereplőgárda,a történet remélem nem csak ennyi lesz,egy igényes korhatáros drámát megnéznék.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.03.24. 09:50:13

a poszter tetszik, meg a szereplők is bejönnek.
kíváncsian várom a filmet.
süti beállítások módosítása