Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Warner berkein belül valósul meg a Fourth Realm filmváltozata

2012.03.24. 11:18 koimbra Szólj hozzá!

A Warner újabb franchise-t szeretne elindítani, úgy gondolták, hogy John Twelve Hawk regénysorozata, a Fourth Realm pont megfelelő lesz számukra. Az utazó címre hallgató első regényből készítenének először filmet, keresik a megfelelő forgatókönyvírót hozzá.

A regény tartalma: Egy világ, amely a mi világunk árnyékában létezik.
Egy harc, amely láthatatlanul folyik.
Egy nő, aki a totális uralomra törők és a szabadságért küzdők között áll.
A huszonhat éves Maya ősei Harlekinek voltak, elszánt harcosok, akik életüket az Utazók védelmezésének szentelték. Apja neki is ezt a hivatást szánta, de Maya hétköznapi életre vágyik Londonban. Sorsát azonban nem kerülheti el…
Gabriel és Michael Corrigan Los Angelesben él. Édesapjuk Utazó volt, egy azon kevés próféták közül, akik meghatározzák a történelem irányát és képesek változást hozni a világba. Gabriel és Michael örökölték a világok közti utazás képességét, ezért a totális hatalomra törő, kegyetlen zsoldosokból álló, félelmetes Tabula, amely évszázadok óta az Utazókra vadászik, üldözőbe veszi őket. A testvérek úgy próbálnak védekezni, hogy amennyire csak lehet, távol tartják magukat a „Hálótól”, a modern élet koordináta-rendszerétől, amelyre ha felkerülnek, ellenségeik könnyedén rajtuk üthetnek.
Maya tudomást szerez a veszélyben lévő Utazók létezéséről, és bár egy ideig ellenáll, végül az ősi kötelességnek engedelmeskedve felveszi a Harlekin gyűlölt szerepét: Kaliforniába utazik, hogy segítsen Gabrielnek és Michaelnek. Végzetes összecsapás előtt áll, amely felfedi a történelem legtitkosabb oldalát, és feltárulhat előttünk a miénkkel párhuzamos világ.

Címkék: miújság könyvből film fantasyhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr74336778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása