Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Vissza a jövőbe remake-kel viccelődnek a Kalandférgek 2 rendezői

2012.03.27. 17:30 koimbra 4 komment

Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg, a Kalandférgek 2 és az Amerikai pite 4: A találkozó rendezői egy interjúban elárulták, hogy régi kedvencükből, az Vissza a jövőbe sci-fi vígjátékból akarnának egy remake-et csinálni.

"Meg kell mondjuk, hogy nagyon szeretnénk a Vissza a jövőben filmekből egy remake-et alkotni. A kedvenc trilógiánk és magunk közt mindig beszélünk erről. Személy szerint jelenleg nem is vágnánk bele, mivel az emberek eleve úgy állnának hozzá, hogy kizárt dolog, hogy olyan jó legyen, mint az eredeti. De 30 év múlva, amikor Spielberg úgy 90 körül lesz és a film nagy kedvelőit sem fogja érdekelni a remake, ezek a filmek már túlságosan is ódivatúak lesznek, mondhatni túl kétdimenziósak vagy ilyesmi. Szóval nagyszerű lenne, ha az összes efféle klasszikusból készíthetnének egy feldolgozást."

Egyértelmű, hogy Hollywoodban vannak emberek, akiknek elment az esze, de eddig még senki nem mert azzal a szándékkal hozzányúlni Robert Zemeckis klasszikusához, hogy újraforgatná az egészet. Tiszta sor, hogy ennek se Zemeckis, se Spielberg nem örülne és áll akkora rajongósereg a filmek mögött, hogy felzúdulások elsöpörjön bármilyen kezdeményezést.

Mindenesetre Hurwtiz a Slashfilm oldalnak twitteren jelezte, hogy csupán viccelődtek, de ez sajnos nem látszik, mivel a netes oldalak többsége csak úgy kiragadta ezt a pár mondatot a szövegkörnyezetből. Nagy tisztelői a Vissza a jövőben franchise-nak és nem vetemednének arra, hogy hozzányúljanak.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr94343922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mereszet 2012.03.28. 01:20:12

Akármennyire is szeretem a BTTF trilógiát, azért ez az úgynevezett remake is érdekelne..:P :)

Daermon85 2012.03.28. 11:36:47

Hát ha lesz remake, akkor remélem Michael Bay rendezi majd, és Shia LaBeouf lesz a főszereplő.

Mese92 2012.03.28. 17:33:26

Jézus ereje :D Ha a Casablancából nem csinálnak remake-et, akkor majd pont a BTTF-ből? Könyörgöm, ez mekkora baromság már! :D

trollhunter89 · http://trollhunter.blog.hu/ 2012.03.28. 19:03:54

Ha lesz remake bosszúból lemondom a kábeltévé előfizetésem. Nehogy má' egy cent is eljusson a pénzemből ezeknek a szentségtörőknek...
süti beállítások módosítása