Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Deschanel és Gleeson az About Time-ban

2012.03.28. 16:23 koimbra Szólj hozzá!

Az igazából szerelemmel (Love Actually) indított rendezőként Richard Curtis, majd A rockhajót (The Boat That Rocked) vezényelhette el. Ennek immáron három éve, a forgatókönyvíráson kívül bevállalhatna egy újabb filmet. Curtis ki is nézte magának az About Time időutazós dramedy-t.

A főszerepre Domhall Gleeson szerződött le, igen, ő Brendan Gleeson fia és  feltűnt már néhány filmben. Többek között láthattuk A félszeműben (True Grit) és Ne engedj el (Never Let Me Go) produkcióban is. Mellette Zooey Deschanel domboríthat, akit a főhős próbál meghódítani.

Glesson egy olyan család tagja lesz, akik képesek az időutazásra. A srác arra használja képességét, hogy egyes helyzeteket jobbá tegyen.

 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr544346067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása