Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Justin Lin mangát adaptál

2012.03.28. 10:47 koimbra Szólj hozzá!

1976-ban debütált Kazuo Koike mangájának első része, a Lone Wolf and Cub 6 évig szórakoztatta az olvasókat. A történet egy szamurájra fókuszál, akinek a feleségét brutálisan megölik, de az újszülött gyerekét életben hagyják. A férfi profi gyilkos, fogja fiát, megélezi kardját és a tettesek nyomába ered. Még a 70-es években egy hat részes sorozat is készült a manga alapján Tomisaburô Wakayama főszereplésével, de az évek során számos filmes merített ihletet Koike alkotásából.

Hollywoodban is próbálkoznak, de eddig kevés sikerrel. Legutóbb Darren Aronofsky hagyta kihűlni a projektet, ám a jogok most a Kamala Filmshez kerültek, ahol David és Janet Peoplesre bízták a forgatókönyvet. A duó vetette papírra a 12 majmot, David Peoplesnek pedig a Nincs bocsánat és Szárnyas fejvadász szkriptjéhez is köze volt.

Gyorsan kerítettek rendezőt is a tervezet élére, jelenleg Justin Lin tarthatja kezében a gyeplőt. Lin mostanság rengeteg dologgal foglalkozott, de ezek nagy részét lesöpörte asztaláról, a Hegylakó remake-et is lepasszolta és elvileg mégsem ő fogja csinálni a következő Terminátor filmet, inkább a Halálos iramban következő részére fókuszál.

Addig is amíg várunk a filmre érdemes esetleg bepróbálni a Shogun Assassint, amely szintén a Lone Wolf and Cub alapján készült.

Címkék: miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr854345388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása