Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Caruso rendezheti az Invertigot

2012.03.29. 11:18 koimbra 1 komment

A Sony vette meg a Transformers 2 írójának, Ehren Krugernek az új forgatókönyvét. Az Invertigoban a NASA egyik műholdja becsapódik New Yorkban, ami egy fordított G-örvényt hoz létre, azaz a gravitációt megfordítja és az egész bolygó veszélybe kerül.

Neal Moritz, a Halálos iramban (Fast & Furious) és a Legenda vagyok (I Am Legend) producere egyengeti a projekt útját. A rendezői posztra DJ Caruso lépdelt be, aki legutóbb A negyedik (I Am Number Four) tinisci-fit szállította le és a gyenge bevétel miatt nem terveznek hozzá folytatást. Nemrég fejezte be a Goat Island-et, szóval teljes figyelmét az Invertigora tudja irányítani, a stúdió azt szeretné, ha minél hamarabb megvalósulna a film.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr804347624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.03.29. 13:58:12

Nem rossz alapötlet, ezt a katasztrófalehetőséget még nem igazán használták ki. Vagy nagyon ütős, vagy nagyon gagyi lesz.
süti beállítások módosítása