Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cruise helyett Affleck lesz a Nathan Decker főszereplője

2012.03.29. 21:47 koimbra Szólj hozzá!

Több stúdió is megpróbálta rátenni a mancsát Dan Fogelman újabb forgatókönyvére, végül a Warner jött ki győztesen a csatából. Az úriember 2 millió dollárt kapott szkriptjéért és ha elkészül a film, akkor még utalnak a számlájára némi összeget. Nagyon megy a szekér számára, hiszen az Őrült, dilis, szerelemért (Crazy, Stupid, Love) fél millióval többet kapott.

Tom Cruise szemezett a projekttel, ám mostanában túlságosan is elfoglalt. A One Shot thriller után nem sokat pihenhetett, az Oblivion sci-fibe vágott bele és még akad egy-két tervezet az asztalán. Helyére Ben Affleck lépett, aki A tolvajok városa (The Town) után levezényelte az Argo-t, ahol a kamera mindkét oldalán tevékenykedett. A Fogelman írásából készülő filmnek csak a főszereplője lesz, a rendezői posztról más osztogathatja az utasításokat.

A történetről eddig az alábbiak derültek ki: A sztori egy olyan fickó körül bonyolódik, akinek múltjában egyetlen sötét folt sincs, nincs mit titkolnia. Miután politikus lesz elköveti élete első hibáját: egy affér miatt csodálatos élete összeomlik.  Ezt követően hazatér szülővárosba, itt próbálja meg az eddig megszokott mederbe terelni életét és rendbe szeretné hozni kapcsolatait.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr334348893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása