Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Haragvó titánok és egy fekete ruhás nő

2012.03.29. 20:26 koimbra Szólj hozzá!

Egy fantasy, egy horror és két dráma a felhozatal.

A fekete ruhás nő (The Woman in Black): Egy fiatal ügyvéd egy távoli faluba utazik, hogy elrendezze egy elhunyt ügyfél iratait, hamarosan kiderül, hogy a helyieket egy kísértet tartja rettegésben. Főszereplő: Daniel Radcliffe.

 

A titánok haragja (Wrath of the Titans): A titánok harca folytatásában Árész és Hádész szövetkezik Kronosszal, Zeuszt elkapják és az alvilágban fogva tartják. Perszeusz egy kis csapat élén megpróbálja kiszabadítani apját.

 

Polisse: Francia dráma. A párizsi rendőrség tagjainak a legkegyetlenebb bűnügyekkel kell szembesülniük. A munkát csak elhivatottsággal lehet csinálni, de érezni kell a határokat: sokuk a magánéletében sem tud szabadulni az utcán látottaktól.

 

Bordélyház (House of Tolerance): Francia dráma, Bertrand Bonello rendezése a 20-as években játszódik és egy bordélyház életét mutatja be.

 

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr204348740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása