Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Step Up Revolution előzetes

2012.03.30. 11:20 koimbra Szólj hozzá!

2006-ban Channing Tatum és Jenna Dewan mutatták be tánctudásukat (majd még egy Ciara klipben is felbukkantak közösen). A siker után új szereplőkkel érkezett a második felvonás, majd befutott a harmadik is, amelyet már 3D-vel spékeltek meg. Habár a Step Up 3 Amerikában gyengén teljesített összességében a franchise legjobban termelő darabjává vált, nem is volt kétséges, hogy jön a negyedik is.

A Step Up Revolution cselekménye Miamiban játszódik, egy tehetős üzletember lánya, Emily azért teszi be a lábát a városba, hogy profi táncossá váljon. Hamarosan megismerkedik Seannal és szépen bele is szeret. Kiderül, hogy Emily apja szemet vetett arra a környékre, ahol Seanék csapata ügyködött az évek során. 

Kathryn McCormick a So You Think You Can Dance tévéshowban bizonyított, Ryan Guzmannak pedig ez lesz élete első fellépése az iparban. Végső soron csak arra van szüksége, hogy borostásan meg tudja villantani fehér fogsorát, miközben felhúzza polóját, hogy megmutassa kockahasát és valamennyire tudjon táncolni.

Címkék: trailer step up sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr664349839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása