Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bosszúállók tv spot

2012.03.31. 19:51 koimbra 4 komment

Tony Stark páncél nélkül is laza. A Bosszúállók új tévéreklámjában eddig nem mutatott képkockákat mutogatnak, de azért nem hagyják ki a "Van egy seregem. - Nekünk meg itt van Hulk" párbeszédet sem.

És egy brazil tv spot

 

A Superherohype csinált két gif-et, ami alapján jobban szemügyre vehetjük az idegeneket. Ugye nem skrullok és nem tartoznak a kree-k közé sem és még csak Namor herceg alattvalóinak sem tűnnek.

 

Címkék: tv spot képregényből film bosszú angyalai

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr514352640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ForgerON · http://filmdroid.blog.hu 2012.03.31. 20:24:26

Lehullt a lepel a sejtelmes ellenségről, de nem tudom hova tenni őket. Egyébként tetszetősen festenek.

Dean6 2012.03.31. 20:54:45

Jól néz ki az ellenség. Már volt hír róla,hogy a skrullok jogi okok miatt nem kerülhettek bele a filmbe,nem értem miért lepődik ezen meg mindenki. Szerintem csak egyszerűen kitaláltak új ellenfelet.

Frederico 2012.04.01. 00:14:26

Robert Downey egyszerűen viszi a prímet :) Nagyon várom a filmet már a filmet!
Megjegyzés: azért az kemény, hogy Tonynak a pajzsa van olyan fejlett technológia(hanem jobb), mint az idegeneké :) Már csak arra vagyok kíváncsi, milyen hősöket fognak megemlíteni, akik szerepelni fognak a következő részben
süti beállítások módosítása