Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

UIP hírlevél

2012.04.03. 21:10 koimbra Szólj hozzá!

Kitünteti a diktátor Kim Dzsongunt?

     Bejárta a világsajtót a hír, hogy az észak-koreai államfő, Kim Dzsongun nagyon rossz tanuló volt. A svájci elit gimnázium, amelyben középiskolai tanulmányait végezte, közzétette érdemjegyeit, s ezek szerint Kim csak zenéből és technikai ismeretekből tudott jó jegyeket szerezni, a többi tantárgyból a bukás közelében állt.

A hír hallatán mélyen felháborodott Wadiya Köztársaság államfője, Aladdin admirális tábornok, aki igen nagy tisztelője Kim Dzsongun tavaly elhunyt édesapjának, Kim Dzsongilnek, amiért sokat tett az emberi jogok terjedésének megállítása és a tömegpusztító fegyverek fejlesztése érdekében. Aladdin admirális tábornok elhatározta, hogy kiköszörüli a nyugati imperialista hiénák által ejtett csorbát, és a Wadiya Állami Egyetem Díszdoktora címet adományozza az észak-koreai vezetőnek. Utasítása nyomán haladéktalanul megkezdődött a Wadiya Állami Egyetem doktori tanácsának felállítása, mivel az előző testület tagjai távoztak az országból, illetve az élők sorából, miután Aladdin admirális tábornok a népakarat elháríthatatlan nyomására Wadiya köztársaság államfője lett.

 Aladdin admirális tábornok határtalan bölcsességéről és jóindulatáról további izgalmas részleteket tudhat meg A diktátor című nagyszabású életrajzi filmből.

 (The Dictator - hazai bemutató: 2012. május 17.)

Az is bolond, aki elhiszi Charlize Theron szexvideóját

            Az egész világ bevette, hogy feltörték Charlize Theron telefonját, és közzétették a rajta található szexvideót. A színésznő áprilisi tréfája volt az egész, egyben annak bizonyítéka, hogy az emberek még mindig minden marhaságot képesek elhinni. A blamázs már csak azért is nagy, mert a színésznő évek óta együttműködik a Funny or Die című vicceskedő weboldallal, és hasonló tréfákkal mulattatja saját magát, tehát lehetett volna sejteni, hogy a telefonhekkeléses sztori csak poén.

           Charlize Theront legközelebb a Hófehér és a vadász című akció-fantasy szadista királynőjeként láthatjuk, és ha nem is szerelmeskedik, de legalább tejben fürdik, némi kárpótlásul azoknak, akik fölültek az április tréfának.

(Snow White and the Huntsman - hazai bemutató: 2012. május 31.)

Nem hal éhen Anne Hathaway

            Mindenki elszörnyedt, amikor elterjedt a hír, hogy Anne Hathaway csak napi 500 kalóriányit eszik, mert gyorsan le kell fogynia A nyomorultak egyik főszerepe miatt. A lapok tudni vélték, hogy a színésznő mindössze két almát és egy fehérjketurmixot fogyaszt, mert csak így veszíthet két hét alatt tíz kilót a súlyából. Nos, Anne valóban fogyózik, de nem ilyen extrém módon, hiszen a fenti diéta már veszélyes az egészségre. A sztár sajtósa közölte a cáfolatot, hozzátéve, hogy a média már megint a bolhából csinál elefántot.
            Hathaway mellett olyan világsztárok szerepelnek A nyomorultak című musical filmváltozatában, mint Hugh Jackman, Russell Crowe és Sacha Baron Cohen.

            (Les Misérables - hazai bemutató: 2012. december)

Felnőttek csak egyszer ülhetnek Kirk kapitány székébe

            Sírnivalóan gyönyörű ajándékkal lepte meg a ThinkGeek bigyógyártó cég a Star Trek-rajongókat. Mindössze 24,99 dollárért megrendelhető Kirk kapitány legendás parancsnoki széke, méghozzá felfújható változatban. A bútor minden bizonnyal a medencepartik kedvenc úszóalkalmatossága lesz a nyári szezonban, ám van egy bökkenő. Felnőttek csak egyszer tudnak beleülni, néhány másodperc erejéig, amíg ki nem durran, ugyanis gyerekekre van kalibrálva. Ez bizony súlyos melléfogás, hiszen a tipikus Star Trek-rajongó 47 éves és 92 kiló, és nem fogja tűrni szó nélkül, hogy csak a nyápic kölke rendelhessen el hipertérugrást Kirk kapitány felfújható parancsnoki székéből.

            Az viszont mindenképpen jó hír, hogy jövőre folytatódik a klasszikus Star Trek-sorozatot nagy sikerrel feltámasztó új széria, hiszen a szuperprodukciót javában forgatják.

            (Star Trek XII - hazai bemutató: 2013. május)

Címkék: hírlevél uip

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr484362078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása