Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Görög szépség a következő Bond filmben

2012.04.05. 10:28 koimbra 4 komment

Javában dübörög az Égszakadás (Skyfall) Bond film forgatása és ugyan van lesz két jó csaj 007-es oldalán, de a görög Tonia Sotiropoulou modell-színésznő még csak került be a színészgárdába. A hölgy facebook oldalán osztotta meg hírt a világgal.

"Drága barátaim, hivatalosan is bejelenthetem, hogy benne lesz az új J. Bond filmben. Törökország készülj, jövök! Köszönöm mindenkinek a támogatását! Ez életem legboldogabb napja!"

Sotiropoulou egyébként Severine szerepét akarta megkaparintani, de Berenice Marlohe-ra esett a producerek választása. Mindenesetre annyira nem szerepelhetett rosszul, ha emlékeztek rá és visszahívták, hogy formáljon meg egy másik karaktert. Igaz pár percnél többet nem lesz jelen, csupán 5 napot forgat Isztambulban.

Oh és itt egy kép a görög szépségről

Címkék: bond miújság sequel skyfall

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr414365014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása