Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Titanic, Nyócker és a pite

2012.04.05. 20:51 koimbra Szólj hozzá!

Temérdek film került ma a magyar mozikba, ezek közül kettő már korábban látható volt, csak nem 3D-ben.

Titanic 3D: James Cameron megasikerét megtoldotta egy plusz dimenzióval és újra a filmszínházakba küldte. Leonardo DiCaprio és Kate Winslet romantikázik a világ leghíresebb hajóján.


Nyócker 3D
: Gauder Áron 2004-es animációjának a története Budapest hírhedt nyolcadik kerületében játszódik sok zenével és rappeléssel.


A bosszú jogán (Seeking Justice): Most Roger Donaldson próbálkozott sikeres filmet készíteni Nic Cage-dzsel, nem ment. Cage belemegy egy alkuba, miszerint elintézik a nejét megtámadó fickót, cserébe viszont egyszer szívességet kell tennie.


Amerikai pite: A találkozó (American Reunion): A negyedik moziban játszott pitére visszahívták az eredeti szereplőgárdát. A megkedvelt karakterek egy osztálytalálkozón futnak össze megint.


Csak a szél: Fliegauf Benedek filmjét a romák elleni merényletsorozat ihette. Roma családok rettegnek, félnek, hogy ki lesz a következő.

 

Szemünk fénye (La guerre est déclarée) A francia drámában Romeo és Juliette gyereket vállalnak, de sajnos kiderül, hogy csemetéjüknek agydaganata van.

 

Francia hétvége (Le Skylab): A Julie Delpy rendezésében készült produkció 1979 nyarán játszódik, amiben egy család összegyűl, de folyamatosan felfelé tekintgetnek, nehogy véletlenül  Skylabb műhold rájuk pottyanjon.

 

Együtt az ég alatt (Über uns das All): A német drámában megismerhetünk egy látszólag boldog házaspárt, ám a férj öngyilkosságot követett el. Felesége felkeresi férje ismerőseit, hamarosan összeáll előtte a kép, rájön, hogy ura hazudott neki.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr394366375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása