Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Újabb képek a Pain and Gain forgatásáról

2012.04.05. 21:07 koimbra 1 komment

Michael Bay erősen azon van, hogy közutálat tárgya legyen. Már a Transformers második és harmadik részéért is sokan máglyán égették volna el, de a Nindzsa Űrlény teknősök miatt is sok utálót szerzett. De adjunk még esélyt a robbantásfüggő rendezőnek, lássuk mihez tud kezdeni az alacsony költségvetésű Pain and Gainnel, ahol Mark Wahlberg és Dwayne Johnson testépítőket alakítanak, rabolnak, lopnak, ölnek...szóval nyakig benne vannak. Johnon ismét kemény, napszemcsi, kereszt a nyakban, arany karóra, morci fej. Wahlberg pedig egyébként sem volt soha vézna gyerek, de úgy látszik szájába vette a pumpa végét. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy vajon Ed Harris és Tony Shaloub is így kigyúrta-e magát.

Címkék: képben pain and gain

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr504366406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

backdraft · http://www.brickset.com/search/?OwnedBy=backdraft 2012.04.05. 22:07:43

Milyen pici (nem izomban, hanem magasságban) Mark The Rock mellett. Nem tudom mit hoznak ebből, ha lesz előzetes, már okosabbak leszünk.
süti beállítások módosítása