Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nicole Kidman eljátszhatja Grace Kellyt

2012.04.06. 14:54 koimbra Szólj hozzá!

Még év elején jelentették be, hogy Olivier Dahan, a Piaf (La Mome) rendezője Grace Kellyről készít  filmet. A kiadásokat 15 millió dollárnál húzták meg, ezért úgy tűnt, hogy a neves amerikai színésznők helyett inkább egy kevésbé ismert arcot fognak megnyerni a produkcióhoz. Nem így történt, Nicole Kidman nagy lehetőséget látott a tervezetben, szokásos gázsijának töredékével (általában 10-15 milliót szokott kérni) is beérte. Nyilván szemei előtt már most egy Oscar-díj lebeg.

A történések 1962-ben fognak zajlani, amikor Monaco kedvező adótörvényeket hoz, a rendelkezések azonban nincsenek ínyére Franciaországnak. Charles De Gaulle fél évet adott III. Rainer hercegnek, hogy változtasson a nekik nem tetsző törvényeken. Felesége, Kelly a háttérben manőverezve elérte, hogy enyhüljön a feszült viszony a két ország között.

Kelly 1955-ben átvehette az Oscart, majd egy évre rá összeházasodott Rainerrel. Sajnálatos módon ezt követően már nem vállalt be több szerepet.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr964367942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása