Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Howard a Dead Man Down-ban

2012.04.07. 12:30 koimbra Szólj hozzá!

Még ebben a hónapban elindul a Dead Man Down forgatása, épp itt volt az ideje annak, hogy megtalálják azt a személyt, aki a rettegett keresztapát fogja eljátszani. Terrence Howard alakíthatja a kegyetlen gengsztert, aki elkövet egy nagy hibát: kicsináltatja a szintén bűnözőt alakító Colin Farrell családját. Farrell karaktere bosszút esküszik, levadászva Howard embereit egyre közelebb és közelebb kerül hozzá és ahol csak tudja szabotálja az eddig olajozottan működő üzleteit. A Noomi Rapace által megformált nő korábban bűncselekmény áldozata volt és szintén ég a vágytól, hogy revansot vegyen.

J.H. Wyman, A mexikói (The Mexican) és A rejtély (Fringe) széria írója szállította le a forgatókönyvet. Niels Arden Oplev, a svéd Tetovált lány (The Girl With the Dragon Tattoo) rendezője vezényelheti le, aki a Felejthetetlen (Unforgettable) sorozattal kezdte meg pályafutását nyugaton.

Címkék: miújság dead man down

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr264369447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása