Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

McConaughey és Harrelson a True Detective sorozatban nyomoz

2012.04.11. 10:46 koimbra 3 komment

Matthew McConaughey és Woody Harrelson a kisképernyő felé tart, a True Detective sorozatban nyomozgathatnak. Az általuk alakított detektívek felettébb bonyolult ügyet kapnak ki, egy sorozatgyilkost próbálnak elkapni 8 részen keresztül, azonban nem egy-két hét alatt göngyölítik fel az esetet. A történések 1995 és 2012 között fognak zajlani, több nézőpontot is bemutatnak és az idősíkok is váltakozni fognak.

Nic Pizzolatto írja a forgatókönyveket, eddig két részt vetett papírra, a többi még hátravan. A rendezői székben Cary Fukunaga, a Jane Eyre és a Sin Nombre alkotója üldögél és nem is fog felállni onnan az évad végéig, mind a 8 epizódot ő fogja levezényelni. Már a második évadot is tervezgetik, de abban más eset más karakterek lesznek.

McConaughey és Harrelson eddig két alkalommal játszott együtt, először az EdTv vígjátékban, majd a Hullámok ördöge (Surfer, Dude) alkotásban. Utóbbi mintha direkt azért készült volna, hogy McConaughey másfél órán keresztül tudja mutogatni izmait.

Címkék: sorozat miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr464382703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2012.04.11. 13:28:24

Nagyon jó, hogy már egy ideje egyenrangú egy sorozatban játszani egy filmben, kíváncsi leszek erre a sorozatra, pláne Harrelson miatt :D

Dean6 2012.04.11. 14:48:38

Tényleg jól hangzik. Jöhetne már.. :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.04.11. 15:41:08

Harrelson legyen benne és jöhet bármi.
süti beállítások módosítása