Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Elena Anaya az Inertia akciófilmben

2012.04.12. 21:44 koimbra Szólj hozzá!

Pedro Almodovar legutóbbi filmjében, A bőr amelyben élek (The Skin I Live In) csavaros thriller-drámában Elena Anaya domboríthatott Antonio Banderas oldalán. A spanyol szépség legközelebb az Inertia akciófilmben fog játszani, ezúttal Oscar Isaac mellett játszhat.

A produkció felett Jaume Collet-Serra spanyol rendező bábáskodik producerként, a gyeplőt Gonzalo Lopez-Gallego kezébe adták, aki legutóbb az Apollo 18 horrorral próbálta székbe szögezni a nézőket, de nevéhez fűződik A hegyek királya (El rey de la montaña) alkotás is.

Isaac egy bevándorlót formálhat meg, szemtanúja lesz egy cserbenhagyásos gázolásnak, majd a sofőr őt is üldözni kezdi. Anaya játssza hősünk volt barátnőjét, aki valahogyan belekeveredik az üldözésbe.

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr634396348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása