Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tervezgetik a Sabrina, a tiniboszorkány filmet

2012.04.12. 10:39 koimbra 1 komment

A Sony úgy vélte, hogy ismét eljött az ideje Sabrinának, a tiniboszorkánynak. Egy eredettörténetet szeretnének elkészíteni, a forgatókönyvre Andrew Barrer és Gabriel Ferrari állt rá, Don Murphy és Susan Montford, a Vasököl producerei pedig beálltak a projekt mögé. A rendezéssel Mark Waterst, a Mr. Popper pingvinjei alkotóját szeretnék megbízni, aki éppen ráér, szóval az egész azon múlik, hogy meg tudnak-e egyezni a fizetésben.

Sabrinát az Archive Comicsban bukkant fel először a 60-as években, majd három animációs sorozatban (1969-ben, 1971-ben és 1999-ben) lehetett követni kalandjait. Megpróbálkoztak egy élőszereplős szériával is, a tiniboszi sitcom nagy népszerűségnek örvendett, összesen hét évadot élt meg.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr434387585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RamonaFlowers 2012.04.12. 19:07:34

Remélem sikerül megegyezni, a sorozat nagy kedvencem. Salem Saberhagen hatalmas figura :D
süti beállítások módosítása