Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Schreiber és Hawkins a The Last Days of Mars sci-fiben

2012.04.13. 21:30 koimbra Szólj hozzá!

A Marsot valamiért nem kedvelik a nézők, tudna erről mesélni John Carter is. De nem a Disney megabuktája az egyetlen, amely megszívta, John Carpenter és Brian De Palma szintén megszívta. De Ruairi Robinson nem aggódik, ő bizony akkor leforgat egy Marson játszódó produkciót.

A The Last Days of Mars címre keresztelt sci-fire Liev Schreiber, Sally Hawkins és Romola Garai szerződött le. Egy csapat asztronauta a vörös bolygón bakteriális élet nyomaira bukkan, ám amikor egyikük elhalálozik és az idegen létforma átveszi az irányítást a teste felett.

Robinson Oscarra jelölték a Fifty Percent Grey animációs rövidfilmjéért, majd csinált néhány élőszereplős rövidfilmet, amelyek közül talán a Blinky legismertebb. A Warner először őt ültette az Akira rendezői székébe, de azóta már elhagyta a projektet.

Címkék: miújság scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr774411273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása