Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Douglas legénybúcsúja

2012.04.17. 22:07 koimbra Szólj hozzá!

Manapság Jack Nicholson nem bólint rá oly könnyen egy felkérésre, hiába győzködték Dan Fogelmanék, hogy vállalja be a Last Vegas főszerepét, csak nemet mondott. A készítőknek Michael Douglasszel kellett beérni, aki szintén elég régóta űzi az ipart a szakmában.

A történet szerint négy nyugdíjas jó barát Las Vegasba érkezik egy legénybúcsúra. A férjjelöltet Douglas formálja meg, karaktere nagy nőcsábász, aki öreg korára csak beadta a derekát, bár egy nála jóval fiatalabb nőt vesz feleségül. Lesz probléma is, egyik barátja újra előhozakodik egy régi nézeteltéréssel, tiniként ugyanabba a csajba voltak szerelmesek, akkoriban sokat civódtak ezen.

A rendező poszton Jon Turteltaub, A nemzet aranya (National Treasure) alkotója álldogál, a forgatókönyvet Fogelman körmölte le, ő legutóbb az Őrült, dilis, szerelem (Crazy, Stupid, Love) vígjátékot írta.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr854457830

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Douglas megtért nőcsábász lesz 2012.04.18. 09:42:01

Négy nyugdíjas barát Las Vegasban legénybúcsúzik: Michael Douglas a Last Vegas című filmben idősödő playboyt alakít, aki egy nála jóval fiatalabb nőt vesz feleségül.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása