Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Abraham Lincoln: A vámpírvadász poszter

2012.04.19. 21:31 koimbra Szólj hozzá!

Az Egyesült Államok legendás, 16. elnöke, Abraham Lincoln (Benjamin Walker) sokáig az emberi szabadságjogok állhatatos védelmezése, szomorú halála, dús körszakálla és cilindere miatt volt híres. Pedig az embereknek valami egészen más miatt kellene ismernie és tisztelnie őt. A vámpíroknak pedig más miatt kellene félnie tőle.
A jövendőbeli elnök még csak kilenc éves volt, amikor elárvult. Akkor még nem is sejtette, mi okozta édesanyja korai, tragikus halálát. Amikor viszont rájött az igazságra, csupán egyetlen célt tűzött maga elé: a bosszút. Elhatározta, hogy megtisztítja a földet a vámpíroktól és rabszolgatartó emberi szövetségeseiktől – ha kell, még polgárháborút is indít ellenük. A film facebook oldala erre található.

Címkék: 3d poszter könyvből film abraham lincoln vampire hunter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr304461875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása