Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cosmopolis előzetes

2012.04.19. 11:58 koimbra 3 komment

Úgy gondolom egy dolgot nyugodtan kijelenthetünk a Cosmopolis előzetese után: Egyszer sem jutott eszünkbe Edward. Elég érdekesnek és bizarrnak tűnik, erőszak, szex, drog és hallucinációk. Illik David Cronenberghez, aki úgy tűnik, hogy a Veszélyes vágy (A Dangerous Method) után visszatalált az általa jól kitaposott ösvényre.

Robert Pattinson egy milliárdost játszik, aki limuzinjával utazgat a városban, egy hajvágásra igyekszik, de az út során sok őrültség és furcsaság történik meg vele, többször megállni kényszerül. Hol az Elnök manhattani látogatása, hol egy tüntetés, hol pedig egy rapper temetése miatt kell leállítani a limót. Ráadásul egy bérgyilkos is a nyomában lohol, mindeközben feleségével is többször összefut váratlanul, szabad perceiben pedig azon van, hogy a tőzsdén elbukja vagyonát. A produkció Don DeLillo regényén alapszik, itt az ideje, hogy beszerezzük.

Az előzetes megtekintése 18 éven felülieknek javasolt.

Címkék: trailer cosmopolis

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr824460785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2012.04.19. 14:31:58

Úgy néz ki Pattinson-nak adhatunk még egy utolsó esélyt a csúnya pályakezdésként felírható Twilight után.

szkristof92 2012.04.19. 19:10:52

Ideje már Cronenberg újra durvuljon!

vrango 2012.04.20. 07:50:30

Tényleg izgalamas dolognak látszik!
süti beállítások módosítása