Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Legenda vagyok rendezője vezényelheti le Az éhezők viadala folytatását

2012.04.20. 10:02 koimbra 2 komment

Gary Ross úgy döntött, hogy nem vállalja be Az éhezők viadala (The Hunger Games) folytatását. Cáfolta, hogy a stúdióval való csúnya nézetkülönbségek és a fizetési körüli problémák miatt dobta be a törülközőt. Közleményében leírta, hogy a forgatás kezdete túl közel van, ezért nem jut elég idő a forgatókönyv kipofozására és az előkészületekre. Mint mondta a Lionsgate-tel végig jó volt a viszonya és a fejesek elfogadták döntését.

A Lionsgate gőzerővel látott hozzá a megfelelő rendező kereséséhez, a munkálatok augusztusban lendülnének be, a bemutató 2013 november 22-én esedékes. Alfonso Cuarón, David Cronenberg, Alejandro González Iñárritu, Tomas Alfedson, Cary Fukunaga, és Duncan Jones is a jelöltek között volt, végül már csak két név maradt: Bennett Miller és Francis Lawrence. A kiválasztott Lawrence lett, az ajánlat ott hever az asztalán, már csak rá kell bólintania.

A reklám-és kliprendező a Constantine-nel mutatkozott be Hollywoodban, majd a Legenda vagyok (I Am Legend) filmmel kasszát robbantott. Tavaly a Vizet az elefántnak (Water for Elephant) romantikus drámát tette le az asztalra, most éppen a Gotham tévéfilmmel van elfoglalva, amelyet hamarosan befejez. Ezt követően ráér, teljesen a Futótűzre tud koncentrálni, a Constantine folytatásából valószínű, hogy nem lesz semmi.

Címkék: miújság könyvből film sequel hunger games hunger games 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr964462554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sparrow · http://movietank.blog.hu 2012.04.20. 15:31:39

A rendező eddigi filmjei nagyon jók voltak, úgyhogy remélem rábólint az ajánlatra.

Shyllard 2012.04.20. 18:05:02

A könyv is jó volt, ha ő lesz a rendezője, akkor sztem már garantált, hogy a 2. is hasonlóan élvezhető lesz.f
süti beállítások módosítása