Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Wahlberg az Avonnál

2012.04.20. 11:17 koimbra Szólj hozzá!

Úgy három évvel ezelőtt még Hugh Jackman lehetett volna az Avon Man főszereplője, de a projekt parkolópályára került, mikor a színész a Wolverine folytatása miatt (ami azóta se készült el) elhagyta a fedélzetet.  A Fox csak most találta meg a megfelelő személyt pótlására, Mark Wahlberg lépett Jackman helyére. Wahlberg magával hozta a Csempészek (Contraband) és a Törtetők (Entourage) producertársát Stephen Levinsont is.

A történet elején néhány fickót kirúgnak egy autókereskedésből, egyikük az Avonnál helyezkedik el. Vonzerejével, jó kinézetével és rábeszélőkészségével nők tömegeit tudja rávenni a termékek megvásárlására, kis idő múlva a cég egyik legsikeresebb eladója lesz. Hogy enyhítse családja és városa anyagi problémáit meg kell nyernie egy helyi versenyt, ennek érdekében a haverjait is beszervezi  a kozmetika bizniszbe.

A forgatókönyvet Kevin Bisch, A randiguru (Hitch) írója vetette papírra, amelyet most odaadtak Michael McCullersnek, hogy kicsit dolgozza át. McCullers a Téglatesó (Undercover Brother) és az Austin Powers második és harmadik részének a szkriptjét körmölte le.

Címkék: miújság vígjátékhír avon man

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr324462724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása