Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jaden Smith gyilkológép lesz

2012.04.21. 12:47 koimbra 1 komment

A Sony megvette Allen Zadoff regényének, a Boy Nobodynak a megfilmesítési jogait. Egy tini bérgyilkosra fókuszál a sztori, a fejesek gyorsan körbenéztek, hogy ki lenne a legalkalmasabb a szerepre, választásuk a Karate kölyök (The Karate Kid) remake-kel arató Jaden Smith-re esett. Nem lenne meglepő, ha apja, Will producerként lépne a fedélzetre.

Jaden figuráját agymosásnak vetik alá, elfojtják benne az érzelmeket. Félelem nélkül veti bele magát minden helyzetbe, nem áll meg egy pillanatra se gondolkodni, nem lesz dühös és lelkiismeret furdalása sincs. Minden probléma nélkül fejbe lő bárkit, majd nyugodtan elsétál. Ám eljön az a pillanat, amikor a fiatal gyilkológép érzelmei hirtelen előtörnek.

Címkék: miújság könyvből film akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr334464725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása