Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Poszterek a CinemaConról

2012.04.22. 17:40 koimbra 2 komment

A Collider oldal a CinemaConon lekapott néhány posztert. Elsőként Woody Allen következő filmjének a plakátját tekinthetitek meg, amelynek cselekménye Olaszországban játszódik.

A 47 Roninban Keanu Reeves szamurájkodhat és öldösheti halomra a különféle szörnyeket, no meg bosszút állhat mestere haláláért.

 

A Seven Psychopathsban Colin Farrell és Sam Rockwell ellopják egy gengszter kutyáját, abban reménykedve, hogy szép summát kapnak érte váltságdíjul.

 

Judd Apatow a Felkoppintva spin offjával érkezik idén, amiben a Paul Rudd és Leslie Mann által eljátszott párra fókuszál a sztori.

 

A Nyomorultak posztere olyan, mint egy könyvborító.

 

 

A Words thrillerben Bradley Cooper ellopja egy másik író munkáját.

Címkék: poszter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr534466795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.04.22. 19:09:12

hát egyik sem valami nagy eresztés...

Shyllard 2012.04.22. 19:57:11

Mindegyik film eléggé előkelő helyen szerepel nálam a várólistán, a poszterek elég minimálisak, de attól még jók lesznek :D
süti beállítások módosítása