Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Soldiers of Fortune előzetes

2012.04.23. 15:47 koimbra 3 komment

A Soldiers of Fortune úgy egy éve már dobozban van és várja, hogy a közönség elé kerüljön. Az oroszoknál július 19-én küldik a mozikba, Amerikában az MGM forgalmazza, de egyelőre még nem tűzte ki a bemutató dátumát.

Sean Bean, Dominic Monaghan, Ving Rhames, Christian Slater és James Cromwell játsszák a főbb szerepeket ebben az akció vígjátékban. A történet szerint néhány tehetős kalandkedvelő, adrenalinfüggő fickó befizet egy programra, ahol katonának öltözve élhetnek át egy-két izgalmas napot. Csakhogy nem megy minden a terv szerint és ezúttal tényleg veszélybe kerül az életük.

Maksim Korostyhevsky rendezésében készült a produkció, a forgatókönyvön hárman is dolgoztak, próbáltak csiszolni a poénokon. Látványos akciójelenetekre ne számítson senki, 8 millió dollárból gazdálkodhattak, aminek a fele valószínűleg elment a színészekre.

Az előzetes megtekintése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.

Címkék: trailer akcióelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr204468640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dean6 2012.04.23. 16:50:58

Ez asylum készítésűnek tűnik...:O Elég gáz,hogy Sean Bean, Dominic Monaghan, Ving Rhames ilyet elvállal.

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2012.04.23. 17:17:42

Sean Bean karaktere meg fog halni :P

Shyllard 2012.04.23. 18:02:41

@danialves: Pont ezt akartam írni :D

Amúgy én sem értem, hogy mivel vettek rá ilyen színeszeket, hogy szerepeljenek ebben a filmben, de egyszer majd talán másnaposan nézhető lesz...
süti beállítások módosítása