Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Merida, a bátor újabb előzetes

2012.04.24. 13:33 koimbra 2 komment

A Pixar eddig megbízhatóan szállította a minőségi animációs filmeket, ám tavaly a merchandising kedvéért elítélhető módon lemondott arról, hogy normális történettel álljon elő a Verdák folytatásával kapcsolatban. Idén a Merida, a bátor alkotással jelentkezik és ezúttal jobban odafigyelnek a részletekre. Legalábbis erre következtethetünk abból, hogy még az elején leváltották Brenda Chapmant és a rendezői teendőket Mark Andrewsra bízták.

Az események középpontjában egy fiatal, tűzrőlpattant hercegnő áll, akinek egy rossz döntése miatt az ország a káosz szélére sodródik. Merida megembereli magát és megpróbálja helyrehozni hibáját, hogy újra rend és béka honoljon az birodalomban.

Az előzetes megtekintése 16 éven aluliaknak nem ajánlott, mivel a Korhatár Bizottság még nem sorolta be.

 

És egy jelenet

Címkék: trailer brave animációeőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr284470602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2012.04.24. 15:47:36

Sosem hittem volna, hogy egy Pixar trailernél 16-os besorolást fogok látni :D

Amúgy természetesen várós, szerintem ez már jó lesz, a Verdáknál lehetett tudni, hogy milyenre fog sikeredni, hisz az első rész sem volt éppen a legjobb Pixar movie (bár a 2t még nem láttam) Kelly Macdonald meg sztem már a traileren látszik, hogy iszonyat jó választás volt, akcentusa már a Boardwalk Empire-ben is üde színfolt volt :D

walter sobchak 2012.04.24. 16:01:59

@Shyllard: Pont ugyanezt akartam írni, hogy ugyanaz az akcentusa, mint a Boradwalk-ban. Sajnos ez a szinkronos verzióból teljesen ki fog maradni, én meg úgyis a 10 éves unokatesóimmal nézem meg, úgyhogy felirat kizárva... Az előzetes alapján nagyon jónak tűnik, bár a Verdák 2-nél nem nehéz jobbat csinálni a Pixarnak
süti beállítások módosítása