Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hell poszter - Posztapok film Emmerichtől

2012.04.26. 11:32 koimbra Szólj hozzá!

A Hell posztapokaliptikus film több fesztivált megjárt, tavaly Németországban bemutatták, az oroszok is megnézhették decemberben, de a többi országot (minket is) eddig elkerülte a produkció. Talán előbb vagy utóbb mi is megtekinthetjük, bár erős a gyanúm, hogy csak DVD-n.

Az alkotás producere Roland Emmerich volt, aki úgy döntött, hogy kivételesen részt vesz egy német film elkészítésében. 2016-ban a Nap elviselhetetlen forrósággal árasztja el a Földet, kietlen pusztasággá változtatja a bolygót. Az élőlények többsége elhalálozik, a víz ritka kincsnek számít. Néhány túlélő a hegyek felé indul, úgy gondolván, hogy ott talán nagyobb esélyük van a túlélésre és esetleg vizet is találnak. Út közben összefutnak egy szerelővel, akire nagy szükségük van. De vajon megbízhatnak benne? A dolgok még rosszabbra fordulnak, amikor rajtuk ütnek.

Címkék: hell poszter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr484474483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása