Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Másnaposok rendezőjére bízták a Mule-t

2012.04.27. 10:20 koimbra Szólj hozzá!

A Warner hónapokkal ezelőtt szerezte be Tony D'Souza író egyik regényének, a Mule-nak a megfilmesíti jogait. Már akkor megmutatták Todd Phillipsnek, de a Másnaposok (The Hangover) rendezőjével csak most sikerült megegyezni minden részletben, aki aláírta a szerződést. A forgatókönyvet a Duplass fivérek vetik papírra, ők írták a Cyrus és a Jeff Who Lives at Home alkotásokat.

Egy fiatal páros a tönk szélére kerül, pénzük fogyóban, a válság is bekopogtat az ajtón, ráadásul egy nem várt terhesség is ront a helyzeten. Közeleg a tél, ami a Siskiyou megyében elég kemény szokott lenni. Nincs más lehetőség, a férj bevállalja, hogy elvisz Floridába egy szállítmány marihuánát. A pénzéhes ismerőse újabb feladatokat bízza meg, a kockázat pedig egyre csak nő, mire emberünk kettőt pislog máris nyakig benne van a drogbizniszben. Lövöldözésbe kerül és emberrablásba keveredik, már nem azon kell agyalnia, hogy miképp jut pénzhez, hanem inkább azon hogyan ússza meg ép bőrrel.

A könyvhöz előzetes is készült

 

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr514476125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása