Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Law és Sturgess a Maleficentben

2012.04.27. 10:53 koimbra Szólj hozzá!

A Maleficent projekt gyakorlatilag az Alice Csodaországban gigantikus sikere óta kering a Disney folyosóin és elég lassan akar körvonalazódni a film. Angelina Jolie a kezdetek óta benne van a dologban, a színésznő a gonosz boszorkányt játszaná, aki ezúttal a főszereplő lenne, hiszen a Csipkerózsika történetét ezúttal az ő szemszögén keresztül mesélnék el.  Jolie szerint a forgatókönyv igazán remek, nagyon jól szórakozott az olvasása közben és a gyere

Nemrég Jude Law és Jim Sturgess csatlakozott a tervezethez. Law Stefant keltené életre, aki félig ember, félig tünde, Aurura, azaz Csipkerózsika édesapja. Sturgess lenne Diaval, egy ír fickó fekete hajjal és fekete szemekkel. A film elején még madárként láthatjuk, a boszi változtatja át emberré.

Patrick Stewart-ot szeretnék Henry király szerepére, Judi Denchet is győzködik az egyik szereppel kapcsolatban. Aurora valószínűleg Elle Fanning lesz, de egyelőre még nem tudni, hogy sikerült-e vele megállapodni. Robert Stromberg dirigálná a fantasy-t, az úriember eddig effektekkel foglalkozott, többek között az Avataron, a Viharszigeten (Shutter Island) és a Trópusi viharon (Tropic Thunder) dolgozott.

Címkék: miújság maleficent

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr404476201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása