Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Halo websorozat közeleg

2012.04.30. 21:43 koimbra 1 komment

A Halo következő, szám szerint negyedik része november elején kerül a boltokba, a Microsoft ma bejelentette, hogy ezt egy élőszereplős websorozattal szeretnék felvezetni, azaz reklámozni. A széria a Halo 4: Forward Unto Dawn címre fog hallgatni.  Minden egyes epizód 15 perces lesz, a főszereplő pedig az Egyesült Nemzetek Űrparancsnokságának egy kadétja lesz, aki a játékban is fel fog bukkanni.

A negyedik játék történései négy évvel a Halo 3  vége után veszik fel a fonalat, Master Chief visszatér, hogy szembenézzen egy ősi gonosszal, aki az egész univerzumot fenyegeti.

Évekkel ezelőtt Peter Jackson és Neill Blomkamp dolgozott a mozifilmen, de a Microsfot túl költségesnek találta elképzelésüket. A duó úgy hat hónapig tervezgette a produkciót, de mikor látták, hogy nem tudnak megegyezni a fejesekkel elmentek megcsinálni a District 9-et.

Címkék: sorozat web halo

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr544481361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanosuke 2012.05.01. 08:23:19

inkább a Mass Effectből csináljanak filmet, sokkal jobb a története.
süti beállítások módosítása