Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Három jelenet a Men in Black 3-ból

2012.05.02. 20:51 koimbra Szólj hozzá!

Az első Men in Black nagyon jó volt, a második már kevésbé. Vajon a harmadik rész meg fogja ütni az első színvonalát? Attól nem kell félnünk, hogy az effektekkel baj lesz, itt inkább az a kérdés, hogy eléggé szórakoztató lesz-e, elégedetten állunk-e fel a film végén?

Két jelenetet is közzétettek a harmadik felvonásból, az egyikben J és K ügynök egy étteremben tesz rendet, a másikban a városban üldözik a rossz fiút. Az utolsóban pedig J  próbálja meggyőzni a fiatal K-t, hogy a jövőből érkezett.

 

 

 

 

Címkék: jelenet 3d sequel men in black men in black 3 képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr64485137

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Men in Black 2012.05.10. 14:55:32

Will Smith is azon rapperek közé tartozik, akik tudták, hogy hova kell nyúlni ahhoz, hogy a sláger nagyot üssön. Mivel nemsoká érkezik a mozikba a Men in Black 3 (előzetes itt), az első rész betétdalát vettem elő. Will Smith ugyan jobb színész, mint ze...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása