Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Pattinson Husszein nyomában

2012.05.03. 11:03 koimbra Szólj hozzá!

Robert Pattinson azon van, hogy az emberek ne csak Edwardként gondoljanak rá, ha meglátják őt vagy a nevét. David Cronenberg Comopolisa egész jó próbálkozásnak látszik, a Mission: Blacklist thriller pedig inkább érdekesnek tűnik. A film Eric Maddox és Davin Seay regényén alapszik, ami konkrétan Maddoxról szól, aki kihallgatótisztként dolgozik. A történet a Szaddam Husszein elleni hajtóvadászatot regéli el a tiszt szemszögéből.

Jean-Stéphane Sauvaire dirigálhatja az alkotást, az úriember 2008-ban Cannes-ból hazavihette a Prize of Hope elismerést, amelyet a Johnny Mad Dog alkotása miatt érdemelt ki. Eric Jendresen, Az elit alakulat (Band of Brothers) írója látott hozzá a forgatókönyvhöz.

 

Címkék: miújság könyvből film thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr704486016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása