Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Arnie a Ten akciófilmben

2012.05.07. 21:37 koimbra 1 komment

Arnold Schwarzenegger hátat fordított a politikusi pályának, bizonyára belátta, hogy úgysem lehet elnök, a kormányzói poszt a legtöbb, amire vihette. Anno pont jókor jött számára, hogy megválasztották Kalifornia kormányzójának, hollywoodi karrierje erős mélyrepülésbe kezdett. De visszatért, először a The Expendables-ben rombolhat, majd a The Last Stand akciófilmben akadályozhat meg egy gengsztert, hogy átrobogjon a határon és már javában forog a The Tomb, amelyben ismét egykori vetélytársával, Sylvester Stallonéval játszhat.

Az egykori Mr. Olimpia naptárában éppen helyet keres a Ten akciófilmnek, a produkciót David Ayer, a Nehéz idők (Harsh Times) rendezője készítheti el. A forgatókönyvet Skip Woods, a Wolverine és a Szupercsapat (A-Team) írója szállította le.

A Ten egy DEA egységet állít a középpontba, nem holmi apró-cseprő ügyekkel foglalkoznak, hanem a világ legveszélyesebb, legkeményebb drogkarteleit próbálják felszámolni. A csapat rajtaüt az egyik kartell rejtekhelyén, ahonnét több millió dollár zsákmánnyal távoznak. Úgy döntenek, hogy a milliókat nem szolgáltatják be, hanem megtartják maguknak. Ám valaki módszeresen gyilkolni kezdi a tagokat.

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr454494980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mereszet 2012.05.08. 01:32:36

Nem tud leállni az öregfiú..helyes is. Jobb mintha az öregek otthonában mesélne az unokáknak...:)
süti beállítások módosítása