Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Moscow 2017 előzetes - A gonosz marketing

2012.05.09. 21:34 koimbra 2 komment

A marketing mindenható ereje! Nap, mint nap reklámok tucatjai próbálnak meggyőzni minket, márkanevek tucatjaiba botlunk minden lépésnél. Megpróbálnak belemászni agyunkba, beleverni tudatunkba, hogy az a termék jó és akkor is vegyük meg, ha éppen nincs rá szükségünk. Olyan társadalomban élünk, ahol gyakorlatilag a reklámok határozzák meg életünket. Mit mondjak, hülyülünk? 

A Moscow 2017 (vagy Branded néven is lehet keresni) disztópikus thriller azzal a feltevéssel áll elő, hogy napjainkban a világ legerősebb fegyvere nem a puskák között keresendő és nem is a biológiai cuccok. A céges marketing nem más, mint egy előre kigondolt gonosz terv része, amelynek célja, hogy embereket elbutítsa és passzívvá tegye. Misha (Ed Stoppard) megpróbál betekintést nyerni ebbe az összeesküvésbe, de nagyon hamar falakba ütközik és olyan erőket haragít magára, amelyek a világot irányítják.

Alexander Doulerain és Jamie Bradshaw dirigálta a filmet, Jeffrey Tambor, Max von Sydow és Leelee Sobieski neve is fellelhető a stáblistán.

 

Címkék: trailer thrillerelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr454499216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sjbee 2012.05.09. 23:02:52

Az a baj, h ez amiről szól a film az igaz is.

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2012.05.10. 09:41:08

dafuq did i just watch

mi a tököm ez a sok egymással küzdő lufiszörny-godzilla, és hogyan jön ez egy marketinges összeesküvéshez? (és miért ilyen gyenge a CGI?)
Mentségemre legyen szólva, egy szót sem tudok oroszul...
süti beállítások módosítása