Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló - Depp és Taotou

2012.05.10. 20:28 koimbra 2 komment

Tim Burton rendezése mellé még kapunk két francia alkotást és egy 3D-s magyar dokumentumfilmet.

Éjsötét árnyék (Dark Shadows): Burton és Johnny Depp egy 70-es évekbeli sikersorozat filmverzióját készítették el. Depp karakterét vámpírrá változtatja egy boszorkány és két évszázadra eltemeti. Mikor végre kiszabadul a családi birtok már nem pompázik egykori fényében.

 

Nathalie második élete (La délicatesse): Audrey Tautou játssza Nathalie-t, aki férje halála óta kissé zárkózottan él, majd szimpatizálni kezd a nem éppen jóképű, szerencsétlen munkatársával.

 

Magyar várak és kastélyok 3D: Gráner József Magyarország várait és kastélyait mutatja be alig egy órában.


 

 

Asszonyok kútja (La source des femmes): Egy marokkói falucskában a hagyomány szerint az asszonyok hozzák a forrásról a vizet. Mivel a férfiak nem hajlandóak átvenni a feladatot a nők úgy döntenek, hogy nem bújnak össze férjeikkel. A szexhiány pedig problémákhoz vezet. Előzetes erre.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr434500994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2012.05.10. 20:54:10

ma megnézem a Burton legújjabb filmjét a haverom meg az asszony a vámpíros filmemben-t :D

a8zoli 2012.05.11. 00:13:43

megnéztem és elmondom a véleményem itt hátha nem lesz saját iromány neki. ki tudja. Tim Burton-t lehet szertni és utálni én sok filmjét szeretem és utálom is. amiket szeretek azok a régebbiek. nekem tetszett a 2 batmane a bettlejuice ollokezű edward álmosvölgy legendája különösképp. Viszont nincs az az isten hogy menézzem újra a charlie és a csokigyár a sweeney todd-ot vagy az alice-t. egyszer egy nolan batman filmjéről írt írományban olvastam hogy végre elfelejthetjük Joel Schumacher horror vidámparkjait. Valahogy ez az érzésem Burton újjabb filmjeivel hogy egytől eggyig giccses horror vidámparkban ülök a hullámvasúton és tudom mien kanyar vagy attrakció jön. A régieket nem így tette le az asztalra. De ez az én véleményem Burtonról. A film visszafogott és nem ilyen stílus , sötét és visszafogott elég jól kidolgozott ami a 70-es éveket illeti. Maga a sztori is jó , eredeti poénokkal (pláne a meki poén , az hatalmas azért érdemes megnézni :D ) és van egy lendülete szépen kerekedik minden... később Eva Green idomai is :D . De valahogy a film közepétől elfárad minden... a történet a látvány a színészek is kiadtak magukból mindent és Depp és Green forrjó jelenetét leszámítva semmi se történik nagy nehezen jut el a film a végére és tudta előre az ember mi lesz a vége amit nem spoilerezek de nem csodálkozok hogy kirtikákban jót keveset kap , fanyalognak. Burtonhöz kell egy hangulat ami lehet kicsit letalgikus vagy szomorú hogy megértsük ? nemtudom de Depp bármit eljátszik ez az ő adu ásza... itt se lehet rá panasz... a feleségét belerakta kivételesen valamennyire nőies oldalát megmutatva... de nem tudok ennek 10 ből 6 nál többet adni. 1x nézhető jól kezdődik de felénél kihal a spiritusz belőle sorry.... :(
süti beállítások módosítása